+31 (0)73 689 4873 info@aesc.nl

KEYSHOT TRAINING

Wat bieden wij aan

Wij bieden KeyShot training aan op locatie of in onze compleet ingerichte trainingsruimte. De training wordt aangepast op uw specifieke wensen of niveau. Of het gaat om de KeyShot Basis of geavanceerde onderwerpen, we zorgen er voor dat KeyShot perfect geïmplementeerd wordt in uw workflow. We geven training 1 op 1 of voor gehele teams. We helpen u uw workflow te optimaliseren en zorgen voor maximale efficiëntie en geweldige resultaten.

KeyShot basis training

De training kan beginnen met een globale overview, inclusief uitleg over de import van modellen, toepassen van materiaalinstellingen, het finetunen van camera’s en belichting om snel hoge kwaliteit afbeeldingen te genereren. Gebuikers krijgen kennis van de complete KeyShot Workflow zodat ze vol vertrouwen hun eigen renderings creëren.

Geavanceerde Workflow training

Meer geanvaceerde render onderwerpen komen aan de orde waaronder custom materialen, aanpassen en maken van eigen HDRI omgevingen, het maken van materiaal tempaltes, of het werken met View en Model sets. Gebruikers krijgen een diepere kennis van de KeyShot interface en workflow van het begin tot het eind.

Interesse in onze trainingen? Neem hieronder contact op.

3 + 4 =

PROBEER KEYSHOT

Download Keyshot en zie hoe snel u geweldige visuals maakt van uw 3D data.