+31 (0)73 689 4873 info@aesc.nl

Render op uw netwerk

KeyShot’s netwerk rendering geeft u de mogelijkheid om te profiteren van het netwerk van uw computer om afbeeldingen, animaties en KeyShotVR’s te renderen. Na een simpele installatie, kunt u met alle KeyShot gebruikers binnen uw netwerk ‘jobs’ delen die gerenderd moeten worden. Al het werk dat voor u klaarstaat, staat in een wachtrij dat alle gebruikers kunnen zien. U kunt ook werk verzenden vanaf een interne KeyShot wachtrij naar uw render netwerk.

 

Hoe het werkt

KeyShot’s Netwerk Render bestaat uit 3 elementen; Master, Slaves en Ques. De Master beheert alle aangesloten netwerk bronnen, de slaves doet het werkelijke renderen, en de queues laat u alle opdrachten zien, die door elke slave binnen uw netwerk zijn klaar gezet. Nadat de werkelijke job is ingediend, kan de wachtrij afgesloten of ontkoppeld worden van het netwerk, zonder dat het effect heeft op uw werk.

 

 

‘Hoe meer cores, hoe sneller uw afbeeldingen en animaties renderen.’ 

Gebruikers management

Beheer alle gebruikers binnen uw organisatie, met de mogelijkheid om specifieke privileges toe te wijzen op basis van de rol of gebruik. Voeg toe, verwijder of verander gemakkelijk wachtwoorden en privileges voor elke gebruiker. En dat alles via een simpel scherm, het management systeem.

 

Slave management

Manage de slaves van uw computer, door specifieke tijden en dagen in te plannen waarop het systeem door de aangewezen persoon gebruikt mag worden. Stel het aantal cores in dat door dit specifieke persoon toegankelijk zijn en zie onmiddellijk welke computers momenteel binnen het netwerk online zijn. Vanuit het management systeem kunt u ook bepalen welke computer wel of niet gebruik mag maken van de software, ook wanneer dat KeyShot er (nog) niet geïnstalleerd is.

 

Hoeveel cores heeft u nodig? 

Heeft u 32 cores nodig heeft om de snelheid van uw kleinere render proces te verhogen, 256 of meer cores voor de ultieme render power? KeyShot Netwerk rendering heeft de opstelling en schaalbare opties die nodig zijn om veel tijd te besparen in het proces om een animatie of render te creëren.

KeyShot Netwerk render features

• Master/Slave-Systeem – afhankelijk van KeyShot, dat wil zeggen dat KeyShot niet geïnstalleerd hoeft te zijn op de computers van de slaves.

• Makkelijk te instaleren en te beheren – Eenvoudig installeren en de instructies volgen.

• Nieuwe updates worden gedownload vanuit de netwerk wachtrij.

• Netwerk render queue – iedereen kan werk dat gerenderd moet worden naar het netwerk sturen.

• Gebruikers systeem – geeft u de mogelijkheid om accounts te managen en het werk dat klaar staat in de wachtrijen van deze accounts.

• Slaves zullen automatisch worden aangesloten bij het versturen van pakketten via het netwerk

• De wachtrij laat de actuele frames zien en de overige tijd van een rendering

• Werk kan in de wachtrij op prioriteit gesorteerd worden

• Ondersteunt een onbeperkt aantal slaves met welk aantal cores dan ook (fysiek/virtueel)

• Slaves tray applicatie, geeft u de mogelijkheid om het aantal cores die gebruikt worden in het netwerk te updaten.

• Gedeeltelijke afbeelding downloads – als de afbeelding nog niet klaar is met renderen, kunt u het gedeelte dat al wel gerenderd is, downloaden.

• Slaves planning geeft u de mogelijkheid om actief of inactief te worden op geplande tijden (gebruikers systeem moet ingeschakeld zijn met de juiste rechten.)

• Slaves kunnen toegevoegd of verwijderd worden tijdens of na een rendering.

• Werkt met alle KeyShot versies (KeyShot, KeyShot Pro, KeyShot Pro Floating)

• Sinds prestaties van KeyShot lineair aan het groeien is, gaan de render prestatie omhoog wanneer het aantal cores stijgt

• Ondersteund verschillende netwerken (PC & Mac)

 

 

Koop KeyShot Netwerk Rendering

Keyshot Netwerk Rendering dient los aangeschaft te worden en is beschiknaar voor KeyShot HD, KeyShot Pro en KeyShot Pro Floating licenties. U kunt via onderstaande link de aankoop van Netwerk Rendering doen. 

8 + 3 =

PROBEER KEYSHOT

Download Keyshot en zie hoe snel u geweldige visuals maakt van uw 3D data.