+31 (0)73 689 4873 info@aesc.nl

Verbazingwekkende visuals. In real-time.

KeyShot 7 is hier! Met de nieuwe features kunt u sneller en nog mooier verbazingwekkende renders maken.

KeyShot 7 brengt een aantal nieuwe features en veranderingen met zich mee. Bekijk de video, en lees de details om te leren wat u nu nog meer kunt doen!

KeyShot 7 Product Updates

Het einde van de Windows 32-bit

Met de nieuwe versie van KeyShot, wordt de ondersteuning van 32-bit Windows versies gestopt. Dat betekent dat als u met een Windows 32-bit versie werkt, u gebruk kunt blijven maken van vorige KeyShot versies.

KeyShot 7 Education versie

Education versies van KeyShot zullen nu gebruik maken van alle KeyShot Pro features. Voorgaand bevatte de Education versie de KeyShot HD features. Klik hier om de versies te vergelijken.

Nieuwe Library Presets

De KeyShot Library is compleet ge-updated om gebruik te maken van de nieuwe KeyShot materialen. Klik hier om meer te leren over de nieuwe Library Presets

Nieuwe Texture Mapping

Oude KeyShot scenes zullen de oude texture mapping blijven gebruiken wanneer deze geopend worden in KeyShot 7. Klik op de ‘Upgrade to New Node’ knop om deze te updaten naar de nieuwe texture mapping techniek.

KeyShot 7 Feature Highlights

Workspaces

Met Workspaces kunt u specifieke UI presets maken en opslaan, voor uw verschillende soorten ontwerpen. Hierdoor kunt u er voor zorgen dat u altijd informatie ziet die u nodig hebt, en geen overbodige vensters in beeld hebt. Met Workspaces kunt u uw venster dock staat, positie en grootte, Library en Project tab volgorde, tab zichtbaarheid, Toolbar, Ribbon positie en Ribbon icoon onthouden.

Klik hier om meer te leren over Workspaces.

Aangepaste sneltoetsen

KeyShot 7 laat u nu speciale sneltoetsen maken voor vele functionaliteiten. Hierdoor kunt u efficiënter werken binnen KeyShot. U kunt een lijst van sneltoetsen openen met de K-toets op uw toetsenbord. Een lijst met standaard sneltoetsen kunt u hier vinden. Klik hier om meer te leren over sneltoetsen.

Nieuwe Materiaal Types

Er zijn nu een aantal nieuwe materialen beschikbaar:

– Plastic (Cloudy), bevat speciale instellingen voor light-scattering particles om complexe materialen zoals Polycarbonaat of ABS na te kunnen maken.

– Measured, geeft u de mogelijkheid om ‘measured’ materiaal files van .axf of .xml formaat te gebruiken.