+31 (0)73 689 4873 info@aesc.nl

Versimpel je workflow

KeyShot is een stand-alone rendering en animatie applicatie die samengaat met uw 3D modeling applicatie. In plaats van KeyShot in een 3D modeling software te plaatsen, kunnen wij u een vele flexibelere aanpak bieden. Met 3 levels van integratie om uw design te importeren of te renderen.

 

 

 

Directe import

Uit alle 3D rendering software ondersteunt KeyShot het breedste aantal 3D formats. Met importeurs tot over de 20+ bestand types en versies kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden accuraat geïmporteerd worden in KeyShot. Directe import van de grote 3D CAD applicaties en de gangbare 3D bestanden zijn geïncludeerd met .ojb export die beschikbaar is in KeyShot PRO.  

 

 

 

Plugins

Onze Plugins breiden de functionaliteit tussen KeyShot en de 3D modeling applicaties uit. Afhankelijk van de applicatie, maakt het hoge integratie level het mogelijk om de hele geometrie en zijn structuren, kleur toewijzing en camera weergaven te importeren. En de Plugins maken het mogelijk voor KeyShot om bestanden te exporteren zonder KeyShot geïnstalleerd te hebben. 

 

 

 

LiveLinking

De Plugins maken het ook mogelijk voor onze LiveLinking technologieën om een link te leggen tussen uw 3D modeling software en KeyShot. Dit houdt de software gescheiden, zodat aan uw model kunt blijven werken, en dan met een klik op de knop kunt u alle veranderingen naar KeyShot sturen. Alles zonder aanzichten, materialen, texturen of animaties die u al toegevoegd heeft te verliezen. 

 

 

Third-party support

Buiten de directe import, Plugins en LiveLinking hebben veel partners ervoor gekozen om KeyShot integratie in hun software te bouwen. Dit is een uitbreiding van de functionaliteiten van de 3D modeling applicatie. Zodra de 3D applicatie is geïnstalleerd, kunnen gebruikers direct hun bestanden exporteren, zelfs zonder enige noodzaak om een Plugin te instaleren. Gebruikers kunnen materialen toevoegen, blijven modelleren en updates maken van alle veranderingen die toegepast zijn aan KeyShot, zodat u kunt doorgaan met het render proces.

 

 

 

 

PROBEER KEYSHOT

Download Keyshot en zie hoe snel u geweldige visuals maakt van uw 3D data.