+31 (0)73 689 4873 info@aesc.nl

 

Hoe gemakkelijk is KeyShot?

KeyShot is de snelste en makkelijkste 3D rendering en animatie software die beschikbaar is. In een paar stappen kunt u van uw 3D modellen geweldige afbeeldingen creëren. Deze kunnen gebruikt worden bij het ontwikkelen van producten om een snelle design beslissing te maken en verschillende concepten voor klanten, productie of marketing te creëren.

Stap 1: Importeer uw 3D model

Importeer uw SpaceClaim, SolidWorks, SolidEdge Sketchup, Alias, PTC Creo, Rhino, Pro/e, IGES, STEP, FXB, OBJ of 3ds data. Met het breedste 3D format ondersteuning en vele andere plug-ins, is het importeren  snel en efficiënt.

Stap 2: Kleur uw model

Sleep een van de 600+ wetenschappelijk nauwkeurige materialen op uw model. De realistische kijk, geeft u een beeld van hoe het model eruit komt te zien met de nauwkeurige kleur en belichting.

Stap 3: Kies uw belichting

Het is heel simpel. Selecteer een afbeelding van de omgeving (HDRI). Wanneer je de belichting van de omgeving in uw scene sleept, zult u direct het effect zien van de nauwkeurige belichting, hoe uw model het oppakt en hoe deze wordt gekleurd en afgewerkt.

Stap 4: Pas uw camera aan

Het opzetten van uw scene is net zo makkelijk als het gebruik van een echte camera. Pas de hoek en afstand aan, beheers het perspectief met focal length en field of view settings en voeg makkelijk diepte aan uw scene toe.

Stap 5: Geniet van het perfecte plaatje

Kijk en zie hoe uw model wordt gerenderd. Van begin tot eind, een simpel 5 stappen proces bij het creëren van realistische modellen, snel en gemakkelijk.

PROBEER KEYSHOT

Download Keyshot en zie hoe snel u geweldige visuals maakt van uw 3D data.